Banii noștri (2) - achiziții directe SEAP (iulie - august 2018)


Pentru că abia am revenit din concediu și, mai ales, pentru că v-am promis că serialul dedicat achizițiilor directe realizate de către Primăria Șcheia prin intermediul platformei electronice SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) va avea cel puțin câte un episod lunar, revin cu un „doi în unu” (lunile iulie-august), mai ales că și autoritățile noastre locale au lăsat-o mai moale cu achizițiile în luna iulie (însă au revenit în forță, așa cum vom observa, în luna august).

achizitii scheia suceava

Cea mai mare valoare de achiziție din această perioadă este de 134.000 RON (28.750 Euro) și este reprezentată de Servicii de proiectare - Faza PT aferente obiectivului de investitii “Complex Cultural Sportiv Scheia”, adjudecată de S.C. PRO MANAGEMENT CONSULTING S.R.L. din Iași.

achizitii scheia suceava

În privința frecvenței de cumpărare, firma suceveană SDG TECHNOLOGY este partenerul cel mai des întâlnit în acest interval (fără însă a fi vorba de achiziții spectaculoase ca preț), însă grosul leului (după firma care asigură serviciile de proiectare menționate mai sus) l-a luat o altă firmă ieșeană - S.C. ECOMARY S.R.L.  cu 3 servicii de consultanță în valoare totală de 44.350 RON.

achizitii scheia suceava

achizitii scheia suceava

Valoarea totală a achizițiilor directe în cele două luni de referință este de 326411,41 RON.

achizitii scheia suceava

achizitii scheia suceava


Toate aceste achiziții sunt, repetăm, cele realizate strict prin cumpărare directă, prin intermediul SEAP-ului, nefiind deci și singulare, iar ceea ce urmărim prin publicarea acestora este transparentizarea cât mai multor activități care implică cheltuirea banilor noștri, ai cetățenilor plătitori de taxe și de impozite.

Va urma!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fumurile din Șcheia, pasate între autorități

Delgaz Grid și cei 30 de arginți

Banii noștri (3) - Execuție bugetară august 2018