Banii noștri - achiziții directe SEAP în luna iunie 2018


Primul articol de pe acest blog deschide practic un serial dedicat achizițiilor realizate de către Primăria Șcheia (județul Suceava – în catalogul electronic apărând și comuna Șcheia din județul Iași) prin intermediul platformei electronice SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice). În funcție de numărul și de valoarea achizițiilor făcute, episoadele vor avea cel puțin o frecvență lunară.
 
cumparari comuna scheia
Cumpărări directe - luna iunie 2018
Începem, așadar, cu achizițiile realizate în luna iunie prin cumpărare directă din catalogul electronic, una dintre ele detașându-se în mod deosebit: Proiectare și execuție lucrări extinderi rețea electrică 0,4KV și iluminat public, în valoare de 304.000 RON (aproape 70.000 Euro), bani încasați de firma suceveană CONIN SRL.
 
seap scheia
Cumpărări directe - luna iunie 2018
Tot o sumă generoasă a fost folosită și pentru achiziționarea de Echipamente electrice de iluminat public (23.412,76 RON), firma aleasă fiind și de această dată CONIN SRL.
 
comuna scheia
Cumpărări directe - luna iunie 2018
Toate aceste achiziții sunt, repetăm, cele realizate strict prin cumpărare directă, prin intermediul SEAP-ului, nefiind deci și singulare, iar ceea ce urmărim prin publicarea acestora este transparentizarea cât mai multor activități care implică cheltuirea banilor noștri, ai cetățenilor plătitori de taxe și de impozite.


Va urma!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fumurile din Șcheia, pasate între autorități

Delgaz Grid și cei 30 de arginți

Banii noștri (3) - Execuție bugetară august 2018